Information

Här samlar vi matnyttig information som kan vara bra att känna till inför bröllopet.

Klädsel

Mörk kostym

Detta innebär mörk kostym för herrarna och klänning eller kjol av finare tyg för damerna. 

Barn

Barn är välkomna på vigseln men därefter önskas firandet forsätta i vuxet sällskap. 

Ammande barn är naturligtvis välkomna hela dagen. 

Fotografering

Vi kommer ha en profesionell fotograf under vigsel och mingel så vi ber Er att respektera denna. Vi vill såklart gärna att även ni fotograferar men var gärna diskreta och försök att inte vara ivägen för vår fotograf :)

Under middagen kommer vi placera ut engångskameror vid varje bord som ni gärna får använda, självklart får ni även här ta egna bilder.

Vi vore tacksamma om ni använder #boodesbröllop vid publicering på sociala medier för att samla alla bilder på ett och samma ställe så att så många som möjligt kan ta del av dom. 

Långväga gäster

Närmaste stad med hotellutbud är Norrköping. Brudparet kommer att bo på Elite Grand Hotel i Norrköping, vill ni bo på samma hotell kan det kanske vara trevligt med en gemensam frukost dagen efter bröllopet? 

Om man önskar komma med husbil/husvagn kan man ställa denna på grusparkeringen utanför festlokalen. 

Transport

För att göra det så bekvämt som möjligt för Er gäster så kommer det anordnas bussresa med avreseort Linköping och Norrköping. Det kommer även finnas möjlighet vid förbestämda tider att åka från festlokalen till Norrköping under natten. Vänligen anmäl detta i samband med Er O.S.A

Buss kommer att avgå klockan 13:15 från Linköpings fjärrbussterminal samt 14:00 från Norrköpings fjärrbussterminal. Hemresa kommer ske vid 2 förbestämda tider, klockan 22:45 samt 01:45, detta för att passa in fortsatt resa med Östgötapendeln.  

Gåvor

Vill Ni någon gåva ge, skulle vi tycka det vore kul att världen se.
Ett litet bidrag till en resa är det vi önskar oss mest, men det viktigaste för oss är att Du blir vår gäst! 

Vill Ni ge ett bidrag kontakta Toastmaster Philip Boodé för mer information. Alla bidrag förblir anonyma om inget annat önskas. 

Covid-19

Vi kommer självklart ta hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har Ni några symtom önskar vi att Ni stannar hemma.