Viktiga personer

Här presenteras några nyckelpersoner som kan vara bra att känna till inför vår stora dag. 

Brudens föräldrar

Helena och Håkan Boodé, dom är navet i Boodé-familjen och har lyckats uppfostra inte bara sina egna 4 biologiska barn utan även fosterhemsplacerade Emil som tyvärr inte kommer närvara denna dag. 

Trots Helenas ögonsjukdom som gjort henne synskadad är det hon som lagat all mat som serveras under bröllopsdagen. 

Brudgummens föräldrar

Lotta Larsson, hon pratar lite lustigt men frukta ej, hon är snäll! Christoffer är importerad från Piteå där även hans mamma kommer ifrån. 

Toastmadame

Emelie Sivertsson är flickvän till brudens bror Hannes. Efter att Sophie godkänt Emelie till familjen genom att säga "Det är väl inga större fel på henne" så blev även dessa två nära vänner. Emelie har många idéer och kommer vara en utmärkt toastmadame.

Vill Ni under kvällen bidra med något tal eller på något annat sätt uppvakta brudparet önskar vi att Ni kontaktar Emelie på telefon 072-550 60 20, eller mail emeliesivertsson@hotmail.com så att hon kan planera in detta. 

Toastmaster

Philip Boodé är brudens ena bror. Han är social och har under sina studentår anordnat många fester och har koll på vad som krävs därför får han äran att leda denna fest som toastmaster. 

Vill Ni under kvällen bidra med något tal eller på något annat sätt uppvakta brudparet önskar vi att Ni kontaktar Philip på telefon 070-402 21 49, eller mail p.boode@gmail.com så att han kan planera in detta. 

Värdpar

Henrik Boodé och Karolina Sporre. Henrik är den äldsta i brudens syskonskara och Karolina är hans livskamrat sedan länge. Dessa två är det ordning och reda på, dom hälsar Er välkomna vid kyrkan och håller koll så att Ni hittar rätt.  

Hedersbrudtärna

Emma Gustafsson, vart ska man börja? Hon är brudens bästa vän och har inga hämningar, egentligen är det ett riskspel att bjuda henne på detta bröllop. Tro inte på allt hon säger.